Jag kan måla hela världen lilla mamma

Här målas det för fullt. Matkällare och hobbyrum har just blivit målade i färgerna "Elis" och "Finn" från Beckers. Känns skönt att det är över nu för det har varit ett riktigt hästjobb att göra iordning de rummen. Först ta bort träreglar, sen ta bort tapeter och färg, laga med ny puts, måla tak, väggar och rör. PUST!

Men nu är det gjort, en gång för alla och det med KORREKT färg...innan var det målat med färg som inte andades och hur smart är det i en källare? Inte alls smart.

Nästa steg är klinkers och sen är även de rummen färdiga. Hitills har vi gjort iordning en klädkammare och kontoret. Idag la vi nytt golv, sen är det bara lite lister och nya handag på garderoberna så är det oxå klart.

SKÖNT!!

Imorgon blir det till att måla garage, efter det trapp och lägga klinkers. Ev. ska vi bygga en kattgård oxå. Sen är det slut på projekt den här gången, förmodligen är semestern oxå slut då. ;-)

Igår seglade vi för första gången och det var underbart skönt. Ett par timmar räckte, sen åkte vi hem och målade igen. Det är SÅ skojigt att få fint i huset. Man blir nästan beroende av att jobba!!

Dessutom har vi ännu en anledning till att hålla oss hemma, vi har besök av Emser och Balder, två birmor som är så underbara! Lilla Balder är bara 16  veckor och han har vunnit mitt hjärta totalt!! Han är så go den lilla killen att jag inte kan låta bli att pussa på honom tills han nästan storknar. När han är hungrig/gosig/lekfull så knorrar han så sött att det bubblar i magen av glädje. Det går liksom inte att hejda! Ja, ni vet ju själva hur underbart det är med kattungar!

Faktum är att jag kan tänka mig en rödmaskad birma i framtiden...vart ska detta sluta månne? ;-D

Det kommer lite bilder senare. Nu ska vi till McDonalds o äta lite, sen blir det Byggmax för att köpa nya stuprännor till garaget.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Male

2008-07-25 @ 19:12:26
Postat av: Malena

...var får ni energin ifrån?...

2008-07-25 @ 19:12:33
Postat av: Tessan

Ja, säg det! Det är så otroligt roligt bara!! ;-D

2008-07-25 @ 20:56:25
Postat av: Anonym

knaaaaaaaaaaark! ha ha

nu har jag tagit en första ordentlig lektion i att köra båten. Starta, backa, gasa, vända mm. Riktigt skoj! Var uppe i över 20 knop!!!



Jag solar åt dig oxå. Och läser böcker. Känner du det????



Har det alldeles alldeles underbart. Det tror jag att du oxå har.



Jättekram!

2008-07-30 @ 20:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0