Mattes hjärta <3








Måndag morgon

Den här helgen gick inte riktigt lika fort som de tidigare två helgerna, nu hade vi bara en sak inbokad och tid att reflektera och ta det lugnt fanns därför. Lite trädgårdspyssel, lite garagefix och mycket mys blev det. Det gör verkligen stor skillnad om man kan hålla sig hemma istället för att flänga stan runt i diverse ärenden.

Mera sånt! Nästa helg ska jag försöka hålla helt fri. Får se om det lyckas.

Nu ska jag försöka ta och jobba lite, är trött idag, har sovit lite dåligt se senaste nätterna. Känns som om det kommer bli ändring på det ikväll. ;-)

Ha en bra dag!


Torsdag - igen!

Vart tog denna veckan vägen, ärligt talat?! Nu har jobbet satt igång ordentligt och jag har återigen fått nya arbetsuppgifter som jag ser framemot att ta mig an. Problemet är bara att tiden formligen rusar iväg. Blir till att starta hösten med lite meditation igen. Det om något får mig att landa i tillvaron. Dags för lite nya meditationsskivor kanske...

Verkar som om jag har ett par timmars trevlig nätshopping framför mig. Återkommer med rapport om det.

Snart dags för lunch här, pasta och korv blir det idag. Lyxigt värre. ;-)

En stilla undran

Hur mycket kan det regna egentligen?? Känns som om sommaren bara försvinner...när det slutat regna har det väl blivit höst redan?!


Det går inte för sig, jag måste måla trappen!!


Hösten nalkas

Jag skulle behöva uppdatera min klädgarderob med en ny jacka och nya skor, lite tröjor och ett par fina jobbarbyxor. Men jag tycker det är så förbaskat tråkigt att shoppa kläder. Ännu tråkigare att klämma in sig i en provhytt med kirurgiskt ljus som blottar varje blodådra och cellulit på kroppen. Blä! Man ser ju inte klok ut.

Nää...jag satsar på att nätshoppa i år...så kan man prova hemma i lugn och ro. Lite tröjor borde man iaf kunna köpa den vägen.

Förövrigt har jag jordens kattungeabstinens...och en viss person (läs Lollo) gör det inte direkt lättare för mig...;-)

Lite stukad

I helgen lyckades jag stuka fota, bara sådär! Har absolut ingen aning om vad som hände, trots totalnyktert tillstånd. Underligt värre. När jag kom till jobbet skrämde min jobbarkompis upp mig med en skräckhistoria om ledband som aldrig blev som de skulle igen pga för sen vård. Därför ringde jag direkt till husläkaren och hörde om jag fick komma, min läkare hade inga lediga tidigare men en ny läkare, manlig, kunde ta emot mig!

Så jag haltade dit, halvhägs blev min fot mirakulöst bättre och jag kände mig lite fånig när jag kom ner på stan...ännu fånigare när jag såg att läkaren var en ursnygg man i min egen ålder. Kände mig liiite obekväm när han drog av min svettiga strumpa för att undersöka min fot. Haha!

Jaja, han han kom iallafall fram till att det bara rörde sig om en stukning, vilket känns bra. Så det är bara fortsätta som vanligt. Får väl be någon skjutsa runt mig på kontorsstolen om det blir för illa. ;-)

Har jag tur kanske jag måste göra ännu ett läkarbesök...:-D 

Cafe latte lycka!

Av en slump så köpte jag Arlas baristamjölk i helgen och jag kan bara säga en sak, den är underbar! Skummet blir precis så där mjukt, krämigt och gott som man vill ha det! Och inte behövs det speciellt mycket vispande heller! Rekommenderas varmt till kalla sommar/höstkvällar! ;-)


Äntligen fredag

Så var då andra jobbveckan efter semestern snart avslutad! Idag blir det utfärd på lunchen och på eftermiddagen väntar fika så den här dagen kommer gå i ett nafs känns det som. I helgen blir det kräftfest med grannarna och tapetborttagning. Ska bli skojigt! Hoppas på lite fint väder så jag kan måla utetrappen oxå.

Efter det så blir det kattgårdsbygge...husse ska bara måla klart väggarna i garaget så vi kan göra fint därinne. Mycket lättare att såga, spika och hamra när var sak har sin plats. Nu sitter det fina konsoler på väggarna och spadarna är uppradade på väggen. Husse är duktig!

Så snart får kissarna känna vinden i pälsen igen! Jag längtar! ;-)

Ny layout

För skojs skull...hade tråkigt på rasten på jobbet...;-)

Hjälp!

I helgen ska vi på kräftskiva med grannarna (första gången!!) och det är upplagt så att det börjar vid tretiden och då har alla med sig något att fika på. Tänkte göra en äppelkaka a'la ugnsplåt så det blir mycket på en gång. En person är glutenallergiker och visst borde det väl gå att använda någon annan mjölk i baket då?



På kvällen ska vi äta lite kräftor men eftersom ingen blir mätt på bara det kommer alla ta med sig något mera som alla får ta av. Det är här jag får lite smått panik....vad ska jag ta med? En hemmagjord potatisallad och någonting till? Pajer är ju annars lätt att göra men tyvärr är det redan taget...:)

Förslag?? Nåt lätt och supergott ska det vara!!

Äntligen!

Efter att ha använt min trogna, underbara Canon Powershot G5 i 5 år är det äntligen dags att köpa ny kamera! Jag måste säga att jag varit väldigt nöjd med G5:an men det är tid att gå vidare. Valet har fallit på en Canon EOS 40D, varför då kanske ni undrar. Ja, varför inte säger jag. Ska jag vara ärlig har jag ingen koll på tekniska detaljer, den ska vara bra helt enkelt. Har jag läst. Så i september smäller det!

Längtar!


Olyckligt kär...

Det är inte ofta jag faller för en kattunge, men det gjorde jag nu i veckan. Lollo (S*Florinellas) hejade på mig på MSN och jag gick in på hennes hemsida och tittade...och vad såg jag där? Jo, världens finaste svart-vita pojke. Jag som inte ens gillar den färgen liksom!! ;-)

Men ååh, så avis jag är på hans blivande familj. Detta är banne mig den vackraste sv/v pojken jag någonsin sett...och titta på pricken på nosen. Man bara dör ju.



Sambon är hård, inga mera katter...men skam den som ger sig...jag vill ha en till katt så småningom, är sugen på utställning igen - minsann!

RSS 2.0