Lågsäsong

Här händer inte så mycket just nu, men håll ut! Lusten återvänder nog snart. Nya kameran är hemkommen och jag ska försöka ta lite nya kort på kissarna!

I övrigt lunkar livet på just nu. Tycker det är lite smjobbigt med mörkret som kommer krypande på kvällarna men man vänjer sig väl.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Birgitta & ma Tilderna

Hallå och Tack för hälsningen! Ja du må tro att vi hoppas hoppas HOPPAS på kattungar nu!!! Det är ett tag sedan och det är väl sista chansen nu för våran älskade LotusBlomma - hon var på date hos fästmannen förra veckan så nu är det bara att vänta och hoppas... Förstår mycket väl varför det inte blivit något förut nu när jag kunnat vara på plats och iaktagit lite. Hon har vissa egna ideér om hur det hela ska gå till och hon vill helst ligga på rygg... Men nu har både jag och "svärmor" försökt hjälpa till lite med att få henne på rätt köl, så lite hopp har vi i alla fall!

Lilla vackra tösen Gizelle har inte löpt ännu fast hon är över ett år, och nu när hon fått en buskompis verkar hon ha återgått till att vara kattunge igen! Men hon lär väl bli vuxen hon också någon gång...

Ha en skön höst - och så ser jag fram emot bilder med din nya kamera!

Kramar från oss i norr

2008-10-16 @ 00:03:50
URL: http://www.mildamatildes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0